ДП НДІБК - «Підприємство року 2023»


Статус-нагорода 2023.png

Рішенням Президії Міжнародного економічного рейтингу «Ліга Кращих» за результатами комплексного індексного аналізу Державне підприємство «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» було нагороджено статус-нагородою «Підприємство року 2023» з врученням Національного сертифікату.

ДП НДІБК в рамках.png

Інститут отримав нагороду, що є документальним підтвердженням бездоганної ділової репутації ДП НДІБК, лідируючих позицій підприємства у царині будівельної науки України та його ключової ролі у забезпеченні стійкості інфраструктури нашої країни у важкий період повномасштабної агресії росії. Високий статус нагороди підтверджений міжнародним визнанням:відзначення кращих підприємств проводиться в 58 країнах світу, з 2006 року – в Україні.

Така велика відзнака відкриває для колективу Інституту перспективу нових економічних досягнень, інформативно концентрує науковий потенціал та конкурентні переваги і є впливовим інструментом утвердження підприємства як надійного партнера.

За ефективну управлінську діяльність, яка привела колектив ДП НДІБК до успіху, особистий вклад у формування високої репутації підприємства, високопрофесійні рішення, спрямовані на підвищення ефективності роботи Інституту у такий непростий період його роботи, почесне звання «Керівник року 2023» присвоєне директору ДП НДІБК Фаренюку Геннадію Григоровичу, що підтверджено врученням особистого іменного Національного сертифікату.

Фаренюк ДП НДІБК в рамках.png




Членство в громадських організаціях