Співпраця ДП НДІБК з Національним технічним університетом України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"

Державне підприємство «Державний нaуково-дослідний інститут будівельних конструкцій» продовжує співпрацю з одним з найкращих вищих навчальних закладів України - Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

9 жовтня 2023 року в лабораторіях відділу будівельної фізики та енергоефективності Державного підприємства "Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій" для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Енергетичний менеджмент та інжиніринг теплоенергетичних систем» Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" було проведено заняття в рамках вивчення дисципліни "Методи аналізу енергетичної ефективності будівель". 

Заняття було організоване ДП НДІБК за сприяння Кафедри теплової та альтернативної енергетики НТТУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» в рамках Договору про співпрацю між ДП НДІБК та видатним вишем.

Здобувачі відвідали лабораторії відділу будівельної фізики та енергоефективності ДП НДІБК, що  мають необхідне сучасне обладнання та використовуються для досліджень теплотехнічних та акустичних властивостей будівельних матеріалів і конструкцій.  

Провели заняття виконуючий обов’язки завідувача відділу будівельної фізики та енергоефективності Андрій Михайлович Постоленко та молодший науковий співробітник відділу Дмитро Вячеславович Біда.

Здобувачі не лише оновили свої теоретичні знання з тематики заняття, а й ознайомились на практиці з застосуванням сучасних методів з визначення в лабораторних умовах основних теплотехнічних та акустичних властивостей будівельних матеріалів та конструкцій будівель і споруд. Також на занятті здобувачі ознайомились з історією втілення в Україні програм з енергозбереження, енергоефективності та застосування енергоефективних технологій при будівництві, реконструкції або відновленні пошкоджених будівель.   

Заплановано надалі проводити такі заходи на постійній основі.



photo_2023-10-19_09-41-33.jpg


photo_2023-10-19_09-41-39.jpg


photo_2023-10-19_09-41-43.jpg



Членство в громадських організаціях