Участь директора ДП НДІБК Геннадія Фаренюка у Будівельному форумі «Енергоефективне відновлення України»

13.02.2024.jpg


13 лютого 2024 року директор ДП НДІБК Геннадій Фаренюк взяв участь у Будівельному форумі «Енергоефективне відновлення України», що відбувся у м. Києві.

Форум було організувано Громадською спілкою ”Бізнес за партнерство” в рамках Проєкту “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні”, що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та співфінансуванням Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO). Партнерами заходу стали також Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, Агентство з відновлення України, Асоціація міст України.

Будівельний форум «Енергоефективне відновлення України» – це подія, покликана об’єднати представників державної влади, місцевого самоврядування, представників бізнесу, науковців, дослідників та консультантів заради єдиної спільної мети – подолання наслідків війни шляхом енергоефективного відновлення України на засадах зеленого будівництва. 

Форум був присвячений Національній стратегії відновлення, співпраці та синергії учасників процесу відбудови, нормативно-правовому підґрунтю для забезпечення міжнародних стандартів якості та створенню освітньої програми підготовки кадрів для швидкого відновлення України.

У рамках 4 панельних дискусій представники державної влади та місцевого самоврядування, науковці та консультанти, а також представники бізнесу обговорили Національну стратегію відновлення, зокрема, питання подолання наслідків війни шляхом енергоефективного відновлення України на засадах зеленого будівництва, нормативно-правове підґрунтя забезпечення міжнародних стандартів якості, створення відповідної освітньої програми для швидкого відновлення України.

Директор ДП НДІБК професор Геннадій Фаренюк виступив на Форумі в рамках панельної дискусії «Підготовка нормативно-технічної бази для ефективного відновлення України» з доповіддю на тему: «Сучасний стан нормативної бази з енергоефективності будівництва».


0328.jpg


0330.jpg


5.jpg




Членство в громадських організаціях