Участь директора ДП НДІБК Геннадія Фаренюка у Карпатському форумі Sea Democracy Week


brand_logo-02.png


23 квітня 2024 року директор ДП НДІБК професор Геннадій Фаренюк взяв участь у щорічному Карпатському форумі Sea Democracy Week (“Демократичний тиждень Карпатського моря”), який відбувається 22-26 квітня 2024 року у Львівській області.

Форум “Демократичний тиждень Карпатського моря” започатковано ГО “Демократичний тиждень Карпатського моря” у форматі відкритої дискусійної платформи. Подія є прототипом Arendalsuka у Норвегії, метою якої є зміцнення віри в політичні можливості та демократію через відкриті дебати. 

Захід має на меті об’єднати лідерів суспільної думки, офіційних чиновників, політиків, громадських діячів, правозахисників, журналістів, бізнесменів, а також міжнародних партнерів для поглиблення співпраці між Україною, країнами Північної Європи, Балтії та іншими країнами-партнерами, консолідацію зусиль для наближення перемоги України.

Офіційне започаткування цієї відкритої дискусійної платформи відбулося 15 лютого 2024 в Українському кризовому медіа-центрі. Очікується, що щорічне проведення такого форуму стане унікальною платформою, зокрема, для співпраці національних, регіональних, місцевих інституцій, неурядових організацій, університетів, науково-дослідних інститутів, приватних компаній, політичних, освітніх та наукових установ, для обговорення питань безпеки, євроінтеграційні, енергетичні, політичні, оборонно-економічні, соціальні, гуманітарні, культурні, освітні питання тощо.

Директор ДП НДІБК професор Геннадій Фаренюк виступив на Карпатському форумі Sea Democracy Week в рамках панельної дискусії, присвяченої розвитку розвитку енергентичної галузі України в сучасних воєнних умовах. У своїй доповіді  Геннадій Фаренюк  наголосив на винятковій важливості питань енергоефективності у відбудові нашої країни, а також подальшого розвитку нормативних стандартів щодо ефективності енергопостачання та використання первинної енергії в Україні. 




55.jpg


77.jpg

Членство в громадських організаціях