Участь директора ДП НДІБК Геннадія Фаренюка у Recovery Construction Forum Ukraine


icon.jpg


11 квітня 2024 року директор ДП НДІБК професор Геннадій Фаренюк взяв участь у Recovery Construction Forum Ukraine, що відбувся у КВЦ «Парковий», м. Київ.

Recovery Construction Forum Ukraine (RCF Ukraine) − це форум, який об'єднав представників влади та будівельної спільноти для обговорення поточних викликів галузі та ефективної координації зусиль щодо відбудови України. 

Організаторами форуму виступили Конфедерація будівельників України КБУ та Міжнародний виставковий оператор Premier Expo Ukraine.

Партнерами заходу стали: Креатор-Буд (генеральний партнер), Caparol Україна, Würth – Ukraine, Глобус Банк, EURO Forwarding, Асоціація міст України, Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад, Асоціація малих міст України, Американська торговельна палата в Україні (American Chamber). комерції в Україні), ICC Ukraine, Асоціація «Укрцемент», Асоціація інженерів-консультантів України (AECU), Build Portal, ProfBuild, MIND, Property Times, ЛУН, RED Community, IRS, Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza (PUIG), ЧАС ПЕРШИХ, zagorodna.com, TRUE, Address Group, КиївВлада, Столична нерухомість, Україна Комунальна, ВГО “Жива планета” та інші організації, компанії, об'єднання, агенції. 

Основні теми форуму:
  • Відбудова України: пріоритети державної політики
  • Пілотні проекти з відбудови
  • Запуск процесів відновлення у громадах
  • Програми фінансової підтримки України
  • Міждержавна політика, зацікавленість країн світу до відбудови
  • Умови партнерства та можливості співпраці у відбудові
  • Технічне регулювання будівництва
Програма Форуму охопила три основні блоки:

Перший блок був присвячений державній політиці відбудови України. Тут відбулися діалог з владою щодо пріоритетів відбудови та залученості інших країн світу, а також дискусійна панель “Державні програми підтримки та прозорості відбудови України”.

Під час другого блоку обговорювалися питання підтримки громад − від служби до можливостей. У цій частині заходу відбувся діалог з владою щодо співпраці влади з громадами та пройшла дискусійна панель «Відбудова громади: можливості та планування»

Упродовж третього блоку обговорення зосередилися на питаннях запуску процесів будівництва та була проведена дискусія на тему: “Технічне регулювання та стандарти будівництва”.

Окрім цього, під час заходу відбулися дискусійні обговорення на теми: “Сучасний розвиток в умовах відбудови: аналітика та реалії” та “Відбудова очима архітекторів: пропозиції та кейси для реалізації”.

В рамках RCF Ukraine спікери представили також огляд поточного ринку житлової та комерційної нерухомості, перепони, які сприяють розвитку розвитку, особливості будівництва в регіонах, що значно постраждали, динаміку програми єОселя, пропозиції та ключові проекти, що вже доступні для реалізації.

Форум об’єднав понад 100 представників територіальних громад України та понад 2000 учасників, серед яких: будівельні та інжинірингові компанії, виробники будівельних матеріалів, архітектурні бюро, генеральні підрядники, девелопери, представники галузевих організацій та бізнесу, юридичні компанії, державні установи, представники критичної інфраструктури. , міжнародні фінансові установи та фонди тощо.

 Директор ДП НДІБК професор Геннадій Фаренюк виступив на Recovery Construction Forum Ukraine у ​​якості запрошеного спікера панельної дискусії «Технічне регулювання та стандарти відбудови».



22.jpg


15.jpg


666.jpg


888.jpg


13.jpg


12.jpg

Членство в громадських організаціях